Misiune Imposibila

4K Ultra HD – HDR
la

ProVideo

 

Misiune Imposibila – celebra franciza care l-a impus pe Tom Cruise drept erou de actiune – ne este oferita de ProVideo intr-o varianta de colectie si format 4K Ultra HD – HDR

……….

 

MISIUNE: IMPOSIBILA

MISSION: IMPOSSIBLE

Tom Cruise interpreteaza rolul lui Ethan Hunt, agent secret, victima a unei inscenari in care este acuzat de moartea membrilor echipei sale de spionaj, pe parcursul unei misiuni esuate la Praga. Fugind de asasini guvernamentali, intrand in cel mai impenetrabil seif al CIA, agatandu-se de acoperisul unui tren de mare viteza, Hunt se afla intr-o cursa contra cronometru pentru a fi cu un pas inaintea urmaritorilor…  si cu un pas mai aproape de un adevar socant.

Actori: Tom Cruise, Jon Voight, Emanuelle Beart

Regizor: Brian De Palma

MI 1

……….

 

MISIUNE: IMPOSIBILA II

MISSION: IMPOSSIBLE II

Celebrul regizor al filmelor de actiune John Woo isi pune propria marca pe misiunea in care Ethan Hunt (Tom Cruise) alaturi de frumoasa Nyah Hall (Thandie Newton) lupta pentru a-l impiedica pe agentul renegat Sean Ambrose (Dougray Scott) sa lanseze un nou tip de teroare biologica, care ar lasa lumea la dispozitia celor care au antitodutul unui virus letal.

Actori: Tom Cruise, Thandie Newton, Dougray Scott

Regizor: John Woo

MI 2

……….

 

MISIUNE: IMPOSIBILA III

MISSION: IMPOSSIBLE III

Tom Cruise revine in rolul lui Ethan Hunt si in aceasta cursa palpitanta regizata de J.J. Abrams (Star Trek, Super 8). Atras din nou in centrul ciclonului de superiorii sai (Laurence Fishburne si Billy Crudup), Ethan se confrunta cu cel mai periculos adversar al lui de pana acum – sadicul traficant de arme Owen Davian (castigatorul premiului Oscar  Philip Seymour Hoffman). Cu sprijinul echipei sale IMF (Ving Rhames, Jonathan Rhys Meyers si Maggie Q), Ethan este angrenat intr-o cavalcada spectaculoasa, de la Roma, la Shanghai, incercand sa salveze un agent capturat (Keri Russell) si sa-l impiedice pe Davian sa elimine urmatoarea tinta: pe sotia lui Ethan, Julia (Michelle Monaghan).

Actori: Tom Cruise, Philip Seymour Hoffman, Ving Rhames

Regizor: J.J. Abrams

MI 3

……….

 

MISIUNE: IMPOSIBILA. GHOST PROTOCOL

MISSION: IMPOSIBLE. GHOST PROTOCOL

Acuzat de un atac terorist cu bombe asupra Kremlinului, agentul operativ Ethan Hunt este dezactivat si renegat, impreuna cu restul agentiei, in momentul in care președintele initiaza „Protocolul Fantoma”. Lasat fara resurse și fara acoperire, Ethan trebuie să gaseasca o cale ca sa reabiliteze numele departamentului și sa previna un alt atac, si mai periculos, ce ar putea declansa razboiul nuclear mondial.

Actori: Tom Cruise, Simon Pegg, Paula Patton, Jeremy Renner, Léa Seydoux

Regizor: Brad Bird

MI 4

……….

 

MISIUNE: IMPOSIBILA. NATIUNEA SECRETA

MISSION: IMPOSSIBLE 5. ROGUE NATION

Cand organizatia de elita din care fac parte este inchisa de catre CIA, Ethan Hunt (Tom Cruise) si echipa sa (Jeremy Renner, Simon Pegg, Ving Rhames) trebuie sa infrunte de unii singuri Sindicatul, o retea criminala de agenti renegati. Pentru a opri aceasta organizatie, care a devenit o amenintare globala, Ethan trebuie sa isi uneasca fortele cu o agenta misterioasa (Rebecca Ferguson), a carei loialitate sta sub semnul intrebarii. Impreuna vor face fata celei mai imposibile misiuni de pana acum.

Actori: Tom Cruise, Jeremy Renner, Simon Pegg, Rebecca Ferguson

Regizor:  Christopher McQuarrie

MI 5

 

images (3)

 

provideo