Sweeteria

– produse delicioase si sanatoase – 

 

Intr-o cultura gastronomica bazata tot mai mult pe alimente procesate, in care zaharul – ascuns sau la vedere – este omniprezent si afecteaza sanatatea celor care il consuma, Sweeteria ofera alternativa sanatoasa.

Chiar putem trai fara zahar, fara aditivi, arome sau conservanti artificiali, fara coloranti sintetici si sa ne bucuram de gustul dulciurilor, cu ingrediente naturale de calitate.

Sweeteria este primul laborator din Romania care produce dulciuri exclusiv pe baza de indulcitori naturali de cea mai buna calitate, pentru toti aceia care pun sanatatea proprie si a familiei in topul prioritatilor.

Sweeteria a devenit laboratorul alchimistului modern, in care vei gasi produse gustoase in forme inedite, lucrate manual, cu migala si atentie pentru detaliu, in serie limitata, ceea ce asigura un flux continuu al procesului si, implicit, o prospetime permanenta a acestora.

Oferta este fantastic de diversificata si contine o gama larga de bunatati, gandite pentru nevoile de peste zi ale intregii familii, de la mic dejunuri bogate in fibre, nutrienti si vitamine, pana la gustari rapide si delicioase, de la tartinabile variate, din ingrediente 100% naturale, pana la dulciuri pregatite sa te insoteasca la drum sau in vreo excursie, de la deserturi, prajituri si torturi gata preparate, pana la produse ce pot deveni ingrediente in propriile tale deserturi.

Estetica produsului degustat are o mare importanta, atractivitatea sa se adauga savoarei gustului.
Sweeteria stie cel mai bine acest lucru, dovada fiind premiul international de excelenta pentru design, Wolda 2018, pe care l-a castigat la Tokyo, cu o jurizare facuta pentru 307 participanti din 46 de tari.

Daca va doriti un mic dejun satios, care sa va dea energie, sau o gustare delicioasa, ce sa va revigoreze instantaneu, ar trebui sa incercati:

Fulgi de porumb/ Cornflakes
Sweeteria

Cel mai bun mod de a incepe dimineata este cu o portie generoasa de cereale fara zahar adaugat, combinata dupa pofta inimii cu lapte cald sau rece, iaurt, kefir sau chiar smoothie de fructe.
Alege varianta preferata de cereale de la Sweeteria si asigura-ti aportul de fibre, energie si nutrienti sanatosi, pentru intreaga zi, cu doar o portie de cereale.

Fulgii de porumb, cu indulcitor natural din Stevia cu zero calorii, fara zahar adaugat, sunt bogati in fier si vitamine (A, B, C, D, si E).
Avand un continut sarac in grasimi saturate, fulgii de porumb asigura satietatea pentru o perioada lunga de timp si mentin un nivel ridicat de energie organismului.
Printre beneficiile consumului fulgilor de porumb asupra sanatatii se numara si controlul diabetului, prevenirea bolilor cardiace, scaderea hipertensiunii, dar si efectele antioxidante asupra organismului.

Produsul este vegan si de post.

Ingrediente: faina de porumb extrudata, sare iodata, indulcitor natural cu zero calorii (Stevia si Erytrithol).

Sweeteria - cornflakes

Batoane de cereale cu musli
Sweeteria

Acum ai cel mai bun pretext pentru a face o pauza scurta.
Incearca batoanele de cereale cu musli de la Sweeteria si bucura-te de gustul dulce, fara zahar adaugat, dar mai ales de beneficiile pe care acestea le ofera organismului tau: fibrele si nutrientii de care ai nevoie pentru o zi plina de energie, in care senzatia de foame, pur si simplu, nu exista.

Batoanele de cereale cu musli, cu indulcitor natural din Stevia cu zero calorii , fara zahar adaugat, sunt ideale pentru o gustare rapida la birou, la plimbare sau chiar in masina, ori in recreatia mare, la antrenament sau la joaca!

Produsul este vegan si de post.
Fiecare cutie contine 12 batoane.

Ingrediente: fulgi de ovaz, cereale extrudate (faina neagra de grau, faina de grau, tarate de grau), fulgi de porumb, stafide, unt de cocos, indulcitor natural cu zero calorii (Stevia si Erytrithol), concentrat de catina, sirop de maltitol.

baton-cereale-cu-musli

Napolitane cu crema de zmeura
Sweeteria

Iti amintesti de dulcele copilariei?
Il gasesti reconstituit in gama de napolitane fara zahar, cu indulcitor natural din Stevia cu zero calorii si cu multa, foarte multa crema intre foile crocante, pentru a te transporta in timp.
Inchide ochii si fa o vizita copilului care erai, candva. Da-i o napolitana savuroasa, fara zahar adaugat si cu putine calorii, dar cu acel gust pe care l-a indragit dintotdeauna.
Acum poti alege din cele patru arome naturale preferate sau… fii copil, inca o data, si alege-le pe toate!

Napolitanele Sweeteria au 76% crema cu aroma de zmeura, sunt produse dupa formula 100% naturala si sunt ideale pentru pauza de joaca – a ta sau a celor mici  sau, de ce nu, pentru pauza voastra, impreuna.
Bucurati-va de gustul minunat al cremei, care face ca foaia de napolitana aproape sa nu se simta!

Cutia contine 10 napolitane cu crema de zmeura.

Compozitie crema: Ulei de cocos, lapte praf degresat, indulcitor natural cu zero calorii (Stevia si Erytrithol), maltitol, zer praf, pudra de zmeura (0,9%), pudra de lamaie (0,3%), lecitina din soia, aroma naturala de zmeura.
Compozitie foaie de napolitana: faina de grau, lecitina din soia, bicarbonat de sodiu.

Sweeteria - napolitane-zmeura

 

Stiu, stiu ce va intrebati.
Cum vor ajunge toate la mine, in buna stare, pe caldurile astea?
Odata ce le-ati comandat de pe site-ul https://sweeteria.com.ro/, foarte-foarte repede, in conditii ideale de transport, aduse de curier intr-un pachet pe care scrie
FRAGIL.

cutie

Urmatorul articol din universul Sweeteria
va fi dedicat minunatelor produse de ciocolata
– delicioase si sanatoase!

logo sweeteria