Perna Memory
Aloe Vera Cu Granule

 

V-ati gandit vreodata cat de mult conteaza comoditatea unui lucru mic cum e perna, pentru confortul personal al fiecaruia dintre noi?
Si nu numai cand dormim, dar si cand stam intinsi pentru a citi o carte, a butona vreun gadget electronic sau a privi la TV.

Traditional, o perna insemna o acumulare de lana sau pene in interiorul unei panze, ambient numai bun pentru dezvoltarea acarienilor, ce puteau cauza probleme respiratorii si alergice.
In timp, structura ei se deforma, provocand dureri de gat sau de spate, cu origine adesea nebanuita de utilizatorul vreunei mosteniri pufoase de la bunica.

Odata cu investitiile firmelor specializate in cercetare si dezvoltarea tehnologiilor de ultima ora, au fost identificate cele mai favorabile materiale pentru a evita ca astfel de neplaceri sa se mai faca simtite.

Noile perne cu granule de spuma cu memorie, mai ales cele tratate cu aloe vera, reprezinta o veritabila revolutie in asigurarea comoditatii absolute.
Coloana vertebrala, capul si spatele sunt protejate de-acum de o compozitie speciala care se adapteaza perfect conformatiei anatomice, garantand ergonomie totala, fara a mai avea nici problema acarienilor, odata cu adaugarea prospetimii si beneficiilor unei plante apreciate in toata lumea.

perna aloe

Esenta de aloe vera continuta in microcapsulele aplicate pe tesutul din care e fabricata o perna memory cu granule, o transforma pe aceasta intr-o intretinatoare permanenta a starii de bine.

Proprietatile plantei curative Aloe Barbadensis Miller (aloe vera) sunt cunoscute inca din antichitate. Regina Cleopatra o folosea acum mii de ani in tratamentele sale de infrumusetare, iar vechile tratate de medicina o numeau planta nemuririi.

Esenta de aloe vera are dovedite proprietati antisepetice, antivirale si antifungice, fiind eficienta in prevenirea afectiunilor astmatice si a infectiilor cutanate, prin insusirile sale antibacteriene.

Perna cu aloe vera isi confirma calitatea deosebita si in privinta mentinerii igienei, evitand formarea umezelii si a imbacsirii, uscandu-se incredibil de repede dupa fiecare spalare.

Spuma speciala vâscoelastică a pernelor memory reactioneaza la temperatura corpului pentru a asigura distribuirea uniforma a presiunii si are proprietatea de a reveni incet la pozitia initiala, asigurand reducerea tensiunii musculare.

perne-aloe-e1569413862354.jpg

Perna anatomica sprijina gatul si capul in pozitia personalizata preferata, datorita granulelor/fulgilor de spuma cu memorie.

Materialul exterior este moale si catifelat, confectionat din tricot (microfibra) tratat cu aloe vera si este lavabil.

Tuturor acestor proprietati li se adauga si rezistenta in timp, durata lunga de mentinere neschimbate a respectivelor calitati.
Structura unei perne memory nu tinde sa se deformeze ca a pernelor traditionale, fiind conceputa pentru ani de utilizare, atata vreme cat au fost respectate indicatiile generale de intretinere.

Acum, spuneti si voi, pentru cativa lei in plus, foarte putini, cum sa alegeti produsul comun, in locul celui special adaptat pentru confort ideal?

Puteti gasi aceste super-perne – aureolate de magica aloe vera – pe site-ul https://www.pernesipilote.com 

pp