Lenjeria de pat
din
gama
Ranforce

 

Lenjeria de pat este elementul utilo-decorativ care poate infrumuseta  dormitorul si imbunatati tihna somnului nostru.

Materialul din care e confectionata trebuie sa fie suficient de fin ca sa se simta placut pe piele si destul de trainic, incat sa reziste spalarilor dese.

Multi-misiunea completa a unui set de lenjerie de pat este sa ne asigure un somn odihnitor, sa aduca un plus de farmec estetic si sa protejeze de acarieni, murdarie sau umiditate.
Atunci cand achzitionam unul, trebuie sa avem si aceste scopuri in minte, pe langa marimile saltelei, pilotei si ale pernelor.

ranforce-manolya-700x700

M-am gandit ca in acest articol sa recomand calduros (mai ales ca vine partea rece a tomanei si frigul iernii) o gama de produse care au toate aceste caracteristici.
Si spun gama, desi eu am testat doar unul dintre seturi, pentru ca intreaga
linie de lenjerii de pat Ranforce
are aceeasi compozitie calitativa deosebita, din bumbac 100%, aparand diferente doar in imprimeuri si aspectul general, fiecare dintre noi putand selecta nuantele cromatice preferate.

Eu am ales
Lenjeria De Pat Ranforce Noa.

La comanda online, de pe site-ul:
https://www.pernesipilote.com/,
este livrata intr-o cutie mare, cu design frumos, care ea insasi emana eleganta si rafinament.

Seturile Ranforce
contin:

cearceaf de pat
240 x 260 cm

cearceaf de pilota
200 x 220 cm

doua fete de perna
50 x 70 cm

lenjerie de pat

Textura lor se prezinta ideal. Moale, fina si placuta la atingere, dar fara a fi lucioasa sau alunecoasa, se simte imediat fibra naturala de o calitate superioara.

Bumbacul, in general, este non alergen, fiind materialul cel mai apreciat de persoanele cu diferite afectiuni alergice.
Corpul transpira mai putin atunci cand dormim in lenjerie din bumbac 100%, datorita faptului ca acesta absoarbe si elimina umezeala cu usurinta.

Iar bumbacul 100% ranforce este si unul dintre cele mai durabile materiale de asternuturi.
Bun izolator termic, de o densitate superioara bumbacului obisnuit, bumbacul ranforce este usor de intretinut si rezistent de-a lungul timpului la spalari repetate, care se pot face inclusiv la temperaturi de 40 de grade, nu doar la 30, ca in cazul altor materiale.

Toate aceste calitati deosebite apar pentru ca, asa cum sugereaza si numele, acest tip de bumbac este un bumbac ranforsat. Adica are fibrele mult mai bine stranse, intarite si subtiate in mod natural, inca dinaitea procesului de prelucrare.
Astfel, o lenjerie din bumbac ranforce este mai ferma si nu capata deloc aspectul de șifonat, aratand ca noua dupa mai multe spalari.

Pot depune marturie ca se si usuca foarte repede, un lucru mereu important, mai ales la rufe de asemenea dimensiuni acaparatoare de spatiu.

Bumbacul ranforce nu se scamoseaza si nu retine parul in la fel de mare masura ca alte materiale, ceea ce pentru detinatorii de animalute conteaza mult.
Rezistenta sa la rupere este dublata de cea la decolorare.

lenjerii

Firele mai fine ale bubacului ranforce permit imprimarea intr-o paleta de culori foarte diversa si in modele oricat de pline de fantezie. De aceea, variantele de design ale produselor finite confectionate din el sunt atat de spectaculoase.

Avand toate aceste caracteristici pozitive suplimentare, pretul unui set de lenjerie Ranforce este o idee mai mare decat cel al uneia dintr-un material mai slab calitativ.
Dar avantajele ce tin de confort si rezistenta compenseaza din plin mica diferenta, facand din aceasta gama de lenjerii cea mai buna alegere la raportul pret-calitate.

Un somn perfect e doar la un click distanta,
pe site-ul:

https://www.pernesipilote.com/

pp