Delicioasele dulciuri

ROSHEN

 

 

Precis ați remarcat brandul de dulciuri ROSHEN în magazine, supermarketuri sau hipermarketuri, și cât de repede s-a impus, aproape ca și cum ar fi fost dintotdeauna în viața noastră de cumpărători.

Eu îmi amintesc exact momentul primului impact cu o delicatesă inscripționată ROSHEN, deși nu aș putea preciza în timp când a fost – destul de recent, cred că imediat după intrarea companiei pe piața din România.

Roshen - batoane

La casele de marcat din hipermarket, cumpărătorilor li se recomandau batoanele de ciocolată ROSHEN, la un preț redus, acțiune organizată în cadrul campaniei de lansare de produs. Am luat două, așa, gen: hai să vedem cum sunt și astea. Cred că erau din varianta cu caramel. Îndreptându-mă spre mașină, în parcare, am mușcat dintr-unul și mi s-a părut atât de savuros, încât imediat ce am lăsat cumpărăturile în portbagaj, m-am întors și am cerut de la casă, fără să mai intru propriu-zis în spațiul de vânzare, o duzină de batoane, toate care mai erau acolo.

Că nu sunt singurul obsedat de gustul respectivelor batonașe, pot confirma cutiile cu dulciuri din orice supermarket. Mai mereu toate sunt pline, doar cele ROSHEN sunt pe golite sau chiar goale, dacă ajungi să le vezi spre sfârșitul zilei.

O prietenă din Republica Moldova, ai cărei părinți au un mic magazin, îmi povestea că la ei brandul ROSHEN este prezent de mai mult timp decât în România și că în magazinul lor, exact la fel, au fost întotdeaua primele produse care se epuizează din stoc.

Roshen batoane

Compania ROSHEN și-a diversificat continuu gama de produse, pe lângă celebrele batoane, oferind o mulțime de alte bunătăți cu gust deosebit, original, dar recognoscibile ca specialități generale, în preferințele fiecăruia dintre noi.

Astfel, putem acum degusta:

ROSHEN
Esmeralda Biscuits Dark Choco

 Biscuiții rafinați cu fulgi de ciocolată, având forma și consistența celui mai reușit gen de cookies.

Roshen - Esmeralda

ROSHEN
Yummi Gummi Frozen Yogo

Mix de jeleuri cu aspect de înghețată și arome de iaurt cu ananas, căpșuni și zmeură.
Ai senzația că se topesc în gură și par esențe de fruct gumat.

Roshen-Yummi-Gummi

ROSHEN
Bim Bom

Punguțe conținând dropsuri sub formă de bile cu umplutură de fructe: pere, ananas, fragi și “Tutti-Frutti”.
Genul de bomboane de supt suculente, care nu păstrează rezistența solidă decât foarte puțin, apoi se transformă într-o pastă zgrunțuroasă delicioasă.

Roshen - dropsuri

ROSHEN
Aerated Dark Chocolate

Este sortimentul  acela de ciocolata expandată, aerată, care face bule de spume.
Are o aromă clasică de ciocolată neagră, nu foarte dulce, dar cuceritoare.

Roshen - Dark Bubble

ROSHEN
Wafers

Pachete de napolitane crocante cu umplutură de cacao, de lapte sau de alune, având și ele o semnătură proprie, o nuanță de gust specifică, diferită de a oricăror alte napolitane.
Foarte bune în fiecare variantă.

Roshen Wafers

ROSHEN
Multicake Milky Cream
 Multicake Strawberry Cream

Biscuiți de cacao tip sandwich cu umplutură de lapte și cu umplutură de cremă cu căpșuni.
Au gust surprinzător, de prăjitură, de necomparat cu niciun alt soi de biscuiți cremoși.

ROSHEN biscuits

ROSHEN
Konafetto Cocoa
Konafetto Hazelnut

Un gen special de napolitane, sub formă de rulouri umplute cu cremă de cacao, arahide și nuci de pădure.
Au o formă stilizată ce le face ideale de servit chiar la o petrecere, o întrunire… orice adunare, oricât de simandicoasă.

ROSHEN Konafetto Choco

ROSHEN
Eucalyptus-Menthol

Dropsuri cu gust de mentol și eucalipt, înviorează și lasă o îndelungată senzație de prospețime.

ROSHEN-EUCALYPTUS-MENTHOL

ROSHEN
Dark Chocolate Classic 70%

Ciocolată neagră amăruie perfectă pentru fanii acestui gen de dulce acrișor.

Roshen Dark Chocolate 70%

ROSHEN
Nougat Cocos

Preferata mea, imediat după batoanele Roshen.
Din nou o compoziție originală, de tabletă presată ca pojghița de zahăr ars, dar alcătuită din savuroasă ciocolată ce învelește cremă compactă de cocos.

Roshen - coconut

Linia de produse ROSHEN include o gamă mult mai largă de delicii: bomboane de ciocolată, jeleuri, dropsuri, tablete de ciocolată, biscuiți, napolitane, prăjituri, rulade, acadele, marmeladă și torturi, cele de mai sus fiind doar cele testate deocamdată de mine și pe care le recomand cu tot entuziasmul.
Am să continui să descopăr și alte varietăți din bunătățile lansate în România de maeștrii dulciurilor savuroase de la ROSHEN.

roshen sigla