Idei de cadouri
de la

Decathlon

.

Intram in Sezonul Cadourilor si trebuie sa incepem deja sa ne gandim cu ce atentii splendide sau simpatice putem sa-i bucuram pe cei dragi.

E frumos sa daruim orice, dar trebuie sa incercam sa ne adaptam gusturilor si preferintelor celor la care tinem, ca sa aducem cu adevarat magia Sarbatorilor in case, atunci cand ei vor primi ceva care sa-i incante vizual si pe care sa adore sa-l foloseasca – deopotriva.

Nu ai cum sa dai gres in a alege inspirat, daca selectezi cadourile dintre produsele unui magazin sportiv.
Iar dintre toate magazinele sportive, cel mai ofertant este Decathlon.
Gasesti in el articole pentru intreaga familie, la cea mai buna calitate si in toate variantele de culori sau conceptele de design, pe care le-ai putea dori.

Idei de cadouri pentru ea

In sectiunea pentru femei, tentatiile sunt multe si mari.
Am ezitat intre o pereche de cizmulite șic, un pulover de drumetie sexy si comod, dar am sfarsit prin a nominaliza un alt produs drept cea mai buna idee de cadou, chiar daca eu sunt hotarat deja sa le iau pe toate trei.
Acesta ar fi… tadam…

GULER ALPINISM GRI SIMOND

Guler Decathlon

Gulerul-fular este conceput pentru a proteja de frig și vânt, în timpul drumețiilor, ca un produs maleabil, din material respirant și extensibil.
Iar in timpurile astea de pandemie, cand trebuie sa tii o masca pe figura chiar si in natura, pentru ca nu stii cand poti da peste alti drumeti, vine numai bine sa o acopere pe aceasta intr-un mod elegant si practic.

Idei de cadouri pentru el

Daca exista si pentru el aceeasi ezitare intre haine, bocanci si alte minunatii faine si utile, peste care ati dat in magazinul Decathlon, inseamna ca esti o daruitoare – de gen feminin.
El singur ar alege imediat ludicul, si s-ar bucura cel mai tare de:

ŢINTĂ SĂGEŢI PLASTIP CANAVERAL

Joc Darts Decathlon

Un joc de darts ideal pentru o partida cu baietii (in caz ca mai sunt permise vizitele) sau, de ce nu, in familie, daca se pasioneaza toti ai casei de el.
Inca mai este ceva timp de petrecut indoor, inainte sa vina vaccinarea eliberatoare si jocul l-ar putea scurta, macar ca perceptie.

Idei de cadouri pentru copii

Micutul familiei trebuie sa primeasca neaparat cadoul cel mai mare!

Daca ai un pic de loc in curte sau un spatiu cat de cat mai protejat in jurul blocului, puștiul tău (poate chiar și puștoaica) va fi in extaz să arunce mingea de baschet la un:

COȘ DE BASCHET CU STRUCTURĂ SUSȚINERE B200 EASY

Cos de baschet - Decathlon

Este mobil și are reglare rapidă pe patru înălţimi, care se poate face fără unelte.

Nominalizarile acestea sunt vedetele cumparaturilor de la Decathlon in viziunea mea, dar – precis – voi veti avea alte preferinte.

Merita sa dati o raita virtuala prin magazinul online Decathlon pentru a va pune in practica toate ideile de cadouri pe care le aveti deja vag in minte.

Decathlon este inspirație!

Sărbători minunate!

Decathlon - logo