Seducție
și
venin

 

de
Maria Philip

 

 Editura Petale Scrise
Colecția: HOT18 +
Anul publicării: 2021
Număr de pagini: 160
Copertă: Maria Cătălina Buboc

 

Seducție și venin este o combinație palpitantă, feminină, între un historical romance erotic și un epic fantasy magico-medieval cu acțiune vijelioasă.

Dualitatea tentantă din titlu se manifestă intens pe tot parcursul romanului, amestecând efluviile atracțiilor senzuale cu fiorii reci ai pericolului născut din obsesie, ură, invidie, intrigi, confruntări armate și furie ucigașă.

Într-o lume barbară a violenței descătușate, doar ultimii conducători druizi mai pot asigura o relativă liniște propriilor regate. Iar pentru a realiza asta, ei nu ezită să recurgă la toate talentele lor, fizice, psihice sau vrăjitorești.

Seducția înnebunitoare și veninul manipulării se dovedesc a fi cele mai puternice, dar și cele mai distructive.

Selen, călăuzitoarea amazoanelor care trăiesc în deplină armonie cu natura, este o nimfă a codrilor feministă, ce otrăvește mintea oricărui bărbat, prin farmecele sale irezistibile.
Dorința sexuală de nestăvilit pe care o provoacă încețoșează rațiunea războinicilor, când aceștia încearcă să-i invadeze regatul acoperit de păduri, cu lacuri și cascade încântătoare.

În spațiul mirific al sălbăticiei virginale silvice, ea și fetele pe care le-a luat din familii distruse, dezorganizate sau crude cu copiii, au format o comunitate puternică de luptătoare, în stare să își apere domeniul și militar, nu numai prin magia reginei lor.

Ianus, magicianul cu privire hipnotică, dur și manipulator, stăpâneşte prin forţă brută și viclenie un regat scindat în caste beligerante.

Druid, asemeni lui Selen, el este adeptul principiului că trebuie să faci binele din rău, pentru că nu ai altceva din ce să îl faci.
Profitând de avantajul druizilor de a putea trăi o viață mult mai lungă decât muritorii obișnuiți, Ianus a conceput un plan de pacificare a tuturor facțiunilor scelerate care se confruntau sângeros înainte de impunerea stabilității pe care el încercă să o mențină cu mână de fier, masacrând membrii oricărei grupări locale ce îndrăznesc să nu-i asculte îndrumările.

Seductie si venin - recenzie

Între teritoriile stăpânite de Selen și Ianus se întinde regatul condus de frații Darius și Diana, a cărui politică este doar cea a supraviețuirii.
Locuitorii săi nu sunt deloc apărați de invazii, jafuri și dezastre de tot felul, trăind într-o continuă stare de nesiguranță.

Cei doi frați par să își urmărească doar interesele personale, neavând nici virtuți de lideri providențiali, nici dorința de a face fericiți pe altcineva decât pe ei înșiși.

Un eveniment neobișnuit va determina schimbarea bruscă a întregului echilibru fragil de putere și îi va obliga pe toți protagoniștii jocului de-a regalitatea să interacționeze în cele mai intime moduri.

Mare parte a plăcerii de a descoperi povestea acestui roman se naște din întorsăturile neașteptate de situație pe care le ia mereu acțiunea, de aceea nu am să dezvălui mai mult din ea și nici între cine și cine se împletește o poveste fierbinte de dragoste, dar aceasta apare, topind totul în văpaia ei mistuitoare.

Scenele erotice se înfiripă natural, pornind de la poziții ireconciabile, trecând prin tachinări amuzante, apropieri senzuale forțate, acceptări tacite și explozii de pasiune tot mai puțin controlabile.

Eroii cărții au complexitate și vivacitate vulcanică, sunt în continuă schimbare, surprinzând mereu cititorii cu o nouă latură a personalității lor.

Seducție și venin e un roman al iubirii în vremuri ostile pentru iubire, al forței dragostei de a răzbate și acolo unde pare că nu i s-a mai lăsat nicio șansă să înflorească.

Maria Philip vine ca o voce nouă în peisajul beletristicii românești, oferind, prin acest prim volum al său, aventură, suspans, mister, romantism și pasiune incandescentă.

Seducție și venin a fost publicat în Colecția HOT 18+ a editurii Petale Scrise, în care a mai apărut și titlul de mare succes Terapie senzuală.

 

images (3)

 

Puteți comanda cartea pe site-ul editurii
Petale Scrise

editura petale scrise