Editura ACT și Politon,
specializată în nonficțiune de calitate,
devine
ap!

ap! (ACT și Politon) este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de carte din România. 
Specializată în nonficțiune de calitate, editura a adus pe piața locală o serie de autori care au făcut furori în toată lumea, precum Tim Ferriss, Robin Sharma, Tony Robbins, Wayne Dyer, Steve Harvey, Gino Wickman, Maye Musk și mulți alții. 
Totodată, ap! (ACT și Politon) este editura românească sub egida căreia au fost publicate cele mai multe audiobookuri la nivel local. Lansată în 2014, editura a adus în România peste 200 de titluri în format audiobook, multe dintre acestea fiind bestsellere care au făcut înconjurul lumii și au schimbat mii de vieți.

ap! (ACT și Politon) crede în dezvoltarea continuă și aduce cititorilor români titluri care acoperă o gamă variată de subiecte, din sfere precum: dezvoltarea personală și profesională, business, antreprenoriat, spiritualitate sau wellbeing. Titlurile editurii se regăsesc atât în format clasic, cât și sub formă de eBook, MP3 sau audiobook, astfel încât cititorii să se poată bucura de lectură în orice moment al vieții lor.

„Cititorul ap! este o persoană interesată de evoluție pe toate planurile. Este o persoană conștientă că viața înseamnă învățare continuă, fiind dispusă în același timp să investească timp și energie pentru a-și însuși uneltele necesare unei vieți echilibrate. Iar noi ne dorim să venim în întâmpinarea sa cu titluri care să îi faciliteze acest drum. Am descoperit, de-a lungul anilor, că această „persoană” înseamnă și bărbați și femei de toate vârstele. Ceea ce ne bucură, pentru că asta denotă că există apetit pentru cunoaștere printre români, indiferent de vârstă sau gen.”, a declarat Adrian Hoțoiu, fondatorul Editurii ap!

De-a lungul timpului, editura a pășit și în lumea ficțiunii, iar cu trecerea anilor, a adus în România titluri îndrăgite la nivel mondial, precum seria de thrillere „Dacă fug”, semnată de autoarea de succes Terri Blackstock, sau TUȘA MAME: O aventură ireverențioasă, de Patrick Dennis. Totodată, inspirați de momentele candide și ludice ale copilăriei, librarii ap! au pregătit o colecție de povești pentru copii, alegând unele dintre cele mai frumoase povești din folclorul românesc, scrise de autori importanți precum Petre Ispirescu, Barbu Ștefănescu Delavrancea, Ioan Slavici și Bogdan Pascal, și le-au transformat în cărți audio, special create atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici. La aceste povești audio, se adaugă și o colecție de cărți educative tipărite, denumită Ap!olodoria!, pentru copii și adolescenți. Prin intermediul acestor cărți captivante, tinerii cititori pot explora lumi fantastice, pot învăța despre valori morale și pot dezvolta abilități de gândire critică, toate într-un mod distractiv și educativ. Astfel, ap! își continuă misiunea de a inspira cititorii de toate vârstele, prin povești educative, pline de tâlc. Ap!olodoria!: împreună creștem cititori, pagină cu pagină. Colecția cuprinde 25 de povești educative ilustrate atrăgător și este în continuă creștere, pentru a veni în sprijinul copiilor, părinților și bunicilor.

Librarii ap! au pregătit și o experiență online nouă, intuitivă, pentru cititori. Astfel, noul site actsipoliton.ro vine cu o interfață nouă, prietenoasă, intuitivă și un look fresh, ușor de utilizat, care transformă experiența comenzii într-o călătorie frumoasă de cumpărături. Totodată, site-ul vine cu îmbunătățiri care permit accesul la numeroase informații și posibilitatea de a obține rapid produsele căutate.

ap!
(ACT și Politon)
online 

Website: 
https://actsipoliton.ro/

Instagram: 
https://www.instagram.com/actsipoliton/

Facebook: 
https://www.facebook.com/actsipoliton

Linkedin: 
https://www.linkedin.com/company/edituraactsipoliton/

YouTube: 
https://www.youtube.com/c/ActsipolitonRo-carti-audio/videos

Tik Tok: 
https://www.tiktok.com/@actsipolito

logo Analogii - Antologii