Utilitate, calitate si promptitudine
la

Pentru Corpul Tau

 

Am descoperit recent, un adevarat hipermarket online care contine toate acele produse pentru ingrijirea corpului si a casei, pe care le folosim zinic sau foarte-foarte frecvent.
Chiar simteam nevoia unui asemenea site specializat, de unde sa poti comanda cu un click tot ce ai uitat sa cumperi in incursiunile de shopping cu liste supraaglomerate.
Nu stiu niciun alt magazin virtual – de acest gen – la fel de practic. Celelalte ori au prea putine categorii de produse, ori prea multe, lasand impresia ca vand numai electronice.

In Pentru Corpul Tau gasesti imediat exact ce cauti, la preturi minuscule si cu expediere rapida, facuta cu mare grija, intr-o modalitate de impachetare ideala pentru acest gen de produse.

Iata doar cateva articole, din diverse categorii, ce va pot sosi prompt acasa, in cutii rezistente pe care scrie FRAGIL, inconjurate de fulgi diafani de spuma protectiva:

Detergent lichid Persil Color Gel Lavander

Persil Power Gel este cea mai noua formula a detergentului Persil, continand cu 40% mai multă putere în fiecare picatura de lichid, pentru rezultate complete.
Noua fomulă oferă mai multă putere de îndepărtare a petelor și un plus de prospețime, îmbunătățind rezultatele cu fiecare spălare.
Persil Color Gel Lavander penetrează în profunzime fibra, eliminând chiar și cele mai rezistente pete, dar deși este atât de puternic la capitolul curățare, rămâne delicat cu țesătura.
Oferă strălucire hainelor, evitând apariția nuanțelor de gri chiar și după mai multe cicluri de spălare.
Asigură o prospețime plăcută și de durată, insotită de un ușor parfum de lavanda, ceea ce face oarecum inutilă folosirea suplimentara a balsamului de rufe.
Gramajul recipientului de plastic cu design elegant, ce a ajuns un blazon de recunoastere a marcii Persil, este de 1000 ml.

PCT - detergent-persil-lavanda-1l

Aparate de ras clasice Gillette Blue 3 

Aparatele de ras Gillette sunt cea mai buna alegere in materie de barbierit, atunci cand te ghidezi dupa eficienta, dar si dupa raportul calitate/pret.
Cele trei lame montate pe mini-arcuri – ale aparatelor Gillette Blue 3 – se ajusteaza contururilor fetei, oferind un barbierit precis, si lasa apa sa treaca printre ele, pentru o clatire superioara.
Benzile de lubrifiere asigura o alunecare usoara pe piele.
Astfel, cele trei lame Gillette ajung sa rada excelent orice zona a fetei si sa nu irite deloc.
Eu nu am remarcat vreodata ca lamele sa se uzeze si sa devina inconfortabile, le inlocuiesti mai degraba preventiv, cand s-a consumat banda de lubrifiere.
Se gasesc in pachete cu diferite combinatii promotionale, una sau doua fiind mereu gratis.PCT - gillette-bule-3-4-buc

Pastă de dinţi Fluoride – Sensodyne

Pasta de dinti Sensodyne este celebra deja pentru eficienta in tratarea hipersensibilitatii dentare. Eu, neavand aceasta problema, nu am mai incercat-o pana acum. Ma bucur insa ca, stiind cat e de sanatos sa schimbi din cand in cand cam tot ce folosesti prea frecvent, am testat aceasta varianta a sa.
Senzatia placuta si revigoranta, pe care o lasa dupa fiecare utilizare, este perfecta. Am pus-o langa pasta mea de dinti preferata de pana acum si m-am trezit ca aproape am uitat de aceasta, in favoarea noii venite.
Cu Sensodyne Fluoride, periatul dintilor e aproape o placere gustativa.PCT - Pasta-de-dinti-Fluoride-Sensodyne

Perie de dinţi Max White Medium Colgate

Periuta de dinti, la fel ca pasta, e bine sa fie schimbata nu doar cat mai des cu una noua de acelasi fel, dar si incercate diferite forme sau variante ale lor, chiar daca deja ti se pare ca ai o favorita absoluta.
Designul special al periutei Max White o face sa fie una dintre cele mai eficiente din panoplia Colgate. Aranjamentul perilor o ajuta ca la fiecare curatare sa ajunga prin interstitii dentare in care putine alte ustensile reusesc sa patrunda.
Ce cred ca i-ar mai trebui in plus, e doar clasicizata zimțare de pe spate, pentru curatarea interiorului obrajilor si a limbii. Dupa ce te-ai obisnuit cu ea la altele, te surprinde cand nu o mai simti.PCT - perie-de-dinti-Max-White-Medium-Colgate

Săpun solid Propolis – Protex

Mie propolisul imi suna a ucigatorul natural de bacterii suprem, asa ca, imediat ce l-am vazut inclus intr-un sapun, am vrut sa-l incerc.
Sapunul Protex cu propolis miroase la fel de bine ca sapunul cu miere, dar are efect antibacterian mai puternic si, fara sa fie un articol de lux, iti lasa senzatia ca tocmai ai fi folosit unul.
Excelent raport calitate-pret.PCT - Sapun-soli-Propolis-Protex-90-g

Detergent pentru vase Pur Balsam Aloe Vera

Detergentul de vase Pur Balsam Aloe Vera este, in opinia mea, cel mai reusit produs din aceasta categorie ever!
OK, dintre cele pe care le-am incercat eu, dar, oricum, entuziasmul meu spune ceva.
E delicat, nu il simti pe piele ca pe un agresor leșios, însă face o treaba minunata in curatarea vaselor.
Se pare ca are o compozitie de agenti cosmetici care il recomanda pentru persoanele cu alergii sau cu pielea sensibilă, eu, unul, ma bucur ca se duce atat de repede de pe vase dupa ce le curata, inca de la prima limpezire, si ca pur si simplu iti transforma o posibila corvoada, intr-o activitate usoara si rapida.PCT - detergent-pur-aloe-vera

Baterie Toshiba Alcaline

Desi mai vezi cetateni care vin in magazine cu bateriile de la telecomanda ca sa ceara unele exact la fel, in principiu, daca nu avem acasa cine stie ce gadget gigantic, ele ar fi cam de doua feluri: unele mici (AAA) si altele mari (AA).
Cele prezentate, desi au pretul unora mici, sunt dintre acelea mari.
Firma Toshiba este un nume cu renume in domeniu si te astepti de la ceva fabricat de ea la performanta, rezistenta si durabilitate.PCT - baterrii-toshiba-alkaline-r6-4buc

In webshopul Pentru Corpul Tau gasesti tot ce ai nevoie pentru tine, pentru cei dragi si pentru a mentine o atmosfera perfecta in locuinta ta.
Se fac livrari si in alte tari si exista un prag de cumparaturi peste care transportul este gratuit.

Mai multe amanunte puteti afla pe site-ul
https://pentrucorpultau.ro/
sau pe pagina de facebook:
https://www.facebook.com/PentruCorpulTau/

pct