Han Solo, Prințesa Leia, Luke Skywalker și Darth Vader
în premieră absolută la București!

 

Intră in universul Star Wars prin muzică simfonică live, alături de ProVideo!

Fanii fenomenului Star Wars și nu numai sunt așteptați la concertul live STAR WARS – A NEW HOPE ce va avea loc în premieră pe 11 martie la Sala Palatului din București.

Conceptul presupune proiecția filmului pe un ecran imens, cu dialogurile originale subtitrate în limba română și cu muzica interpretată integral live de către Orchestra Simfonică București. Fiecare notă muzicală va fi cântată de către talentații instrumentiști și se va alinia perfect cu aventurile de pe marele ecran ale personajelor.

Acum mult, mult timp, într-o galaxie îndepărtată, George Lucas regiza primul film din seria ce urma să devină una dintre cele mai populare epopei science-fiction. Muzica compusă de John Williams a cucerit generații întregi.

Compozitor, dirijor și pianist, John Williams are o cariera care se întinde peste cinci decenii fiind în spatele muzicii a numeroase filme precum Star Wars, ET, Home Alone, Indiana Jones și deține 50 de nominalizări la premiile Oscar. In 2005 American Film Institute a declarat muzica filmului Star Wars din 1977 ca fiind cea mai importanta coloana sonoră a filmului american din toate timpurile.

Acum vă puteți bucura de aceasta capodoperă muzicală live, la concertul Star Wars – A new Hope, în data de 11 martie la Sala Palatului.
Biletele s-au pus în vânzare prin Entertix și pe entertix.ro
Acest spectacol este realizat sub licența Disney în asociere cu 20th Century Fox, LucasFilm si Warner Chappell Music.

SW3

1168x390