Editura RAO

ne oferă trei idei nou-nouțe de lectură pentru un weekend ploios – așa cum se anunță mai peste tot

 

Intrați în El Encanto

de Susana López Rubio

Romanul prezintă povestea de dragoste dintre Patricio, un tânăr venit în Havana din Asturias, o provincie a Spaniei măcinată de conflictele Războiului Civil, și Gloria, soția celui mai puternic mafiot din Cuba, cu care a fost silită să se căsătorească pe când era adolescentă. O iubire interzisă, un incendiu în urma căruia arde magazinul de lux El Encanto, loc emblematic în care veneau stelele Hollywood-ului, întâmplări dramatice, răsturnări de situație – iată un roman complet și complex, care descrie atmosfera fascinantă a Havanei acelor vremuri.

Citește un fragment din carte.

susana-lopez-rubio-intrati-in-el-encanto

 

Chipul dur al despărțirii

de Michael Connelly

Harry Bosch, detectiv particular care tocmai a pus punct unei cariere de peste 30 de ani în poliția  din Los Angeles,  este foarte selectiv atunci când își alege clienții. Atunci când acceptă o întâlnire cu unul dintre cei mai influenţi miliardari din sudul Californiei, Bosch simte că are în față un caz complicat. Bărbatul, în vârstă acum, încearcă să afle ce s-a întâmplat cu singura femeie pe care a iubit-o cu adevărat și care este soarta copilului născut din relația cu ea. Pornit pe urmele posibilului moștenitor al unei averi uriașe, detectivul descoperă o țesătură încurcată din care nu lipsesc trădarea, crima, corupția.

Citește un fragment din carte.

Chipul-dur-al-despartirii

 

Duelul vrăjilor

de Sebastien de Castell

Cum supraviețuiești unui duel al vrăjilor când nu ai niciun dar special?

Toți credem că suntem unici. Că ne-am născut să realizăm ceva măreț. Că avem puteri nebănuite, care abia așteaptă să fie descoperite. Dar dacă în viață lucrurile nu funcționează așa? Dacă, în loc să aștepți să capeți puteri speciale, decizi să le obții exersând? Să devii special, în loc să aștepți ca asta să se întâmple de la sine?

Citește un fragment din carte.

castell

 

RAO