Corint Junior
prezintă

Malamander

de
Thomas Taylor

 

Colecția Aventură și mister Corint Junior pregătește un nou titlu plin de suspans, un bestseller internațional pe gustul tuturor fanilor colecției Aventură și mister: Malamander de Thomas Taylor.

Volumul se adresează copiilor de peste 9 ani, ce vor pătrunde în lumi fantastice, cu personaje creionate până la cel mai mic detaliu, pentru ca experiența lecturii să fie unică.
Fiecare capitol este deschis de câte o ilustrație inedită realizată de Tom Booth, care te introduce în universul lui Malamander. 

Povestea:

Herbert Lemon este responsabil al biroului de obiecte pierdute din Grand Nautilus Hotel, într-o stațiune marină tipic englezească, Eerie-on-Sea.
Când în cămăruța lui apare Violet Parma, care este fugărită de un tip cu un cârlig în loc de mână, începe una dintre cele mai alerte, cele mai amuzante și cele mai înfricoșătoare povești scrise vreodată despre monștri marini.

Eroii cei buni sunt excentrici și amuzanți, răufăcătorii sunt șireți și nemiloși.
Cu toții își doresc să pună mâna pe o piatră cu proprietăți magice, care se află în posesia unui monstru marin, Malamander, ascuns în epava unei corăbii.
Însă cursa pentru piatra fermecată are un final neașteptat, chiar și pentru această uluitoare carte de aventuri.

malamander - motive

Cinci motive
să citești
Malamander 

  1. Malamander are cei mai simpatici eroi întâlniți vreodată într-o carte de aventuri: Herbert Lemon și Violet Parma. Cum ai putea fi interesat de niște personaje fără însușiri deosebite?
  2. Acțiunea se petrece într-un loc fabulos, Grand Nautilus Hotel, care colcăie de ciudați și care mustește de secrete care trebuie neapărat lămurite. Cum ne-ar putea stârni imaginația un loc banal, care nu are nicio însușire?
  3. Eroii din Malamander pot citi cărțile dintr-o librărie într-un mod cu totul și cu totul aparte. Nu ei aleg cărțile, ci cărțile îi aleg pe ei cu ajutorul unei maimuțe mecanice. Cum să nu fii provocat de o asemenea idee?
  4. Acțiunea se petrece într-o stațiune marină, firește, imaginară, dar care e cel mai bun loc în care se poate țese o poveste cu un monstru acvatic, Malamander. Ce ar fi Loch Ness fără monstrul său și ce ar fi o carte de aventuri fără o creatură atât de misterioasă?
  5. Povestea e grozavă și captivantă. Personajele sunt excepționale, conflictul dintre tipii cei buni și tipii cei răi este puternic și are o istorie îndelungată, tot timpul apar lucruri fantastice și personaje ieșite din comun. Cum să nu te țină cu sufletul la gură o carte precum Malamander?

Despre autor:

Thomas Taylor este scriitor și ilustrator.
Este autorul copertei ediției din 1997 a primului volum din seria
Harry Poter: Harry Potter și piatra filozofală. A ilustrat mai multe cărți pentru copii și a devenit el însuși scriitor semnând următoarele volume de ficțiune: Haunters (2012), Dan and the Dead (2012), Dan and the Caverns of Bone (2013), Dan and the Shard of Ice (2015), Malamander (2019).

corintjunior