Terapie senzuală

 

de
Nadia A. Linette

 

Editura Petale Scrise
Colecția: HOT 18+
Anul apariției: 2020
Număr de pagini: 176

 

Terapie senzuală este genul acela de roman erotic savuros care reușește să combine scenele pasionale fierbinți cu o poveste interesantă, în care curg replici amuzante și apar momente de suspans specifice thrillerului.

Primul titlu din noua colecție HOT 18+ a editurii Petale Scrise, semnat de autoarea Nadia A. Linette, are toate elementele de atracție ale literaturii recomandate exclusiv adulților, fiind în același timp un captivant roman psihologic cu nuanțe noir.

Terapie senzuala 3

Protagonista sa, Melania Podan, este sexolog inovator, tratând cu succes, prin metode proprii, cuplurile care au probleme.

„Privesc trupurile goale mângâindu-se reciproc.
El deasupra, dominant, sărutând-o în timp ce o penetrează repetat, într-un ritm lent. Ea cuprinzându-i șoldurile cu coapsele și mângâindu-i umerii și ceafa cu afecțiune.
Nu mai au nevoie de îndrumare. Se cunosc și se iubesc suficient ca să poată merge pe drumul ales de ei împreună.

Ovidiu Dobre și-a făcut un renume în avocatură, dar e la fel de celebru și în postura de cuceritor misogin, în viziunea căruia femeile pot fi doar partenere sexuale efemere.

Atunci când playboy-ul arogant ajunge să simtă efectele ședințelor de sexoterapie ale Melaniei, o furtună de pasiuni periculoase se declanșează, răvășind orice convingeri, secrete, dorințe și sentimente…

Se poate naște o dragoste profundă dintr-o ciocnire de priviri orgolioase?
Se poate schimba o personalitate, modul cuiva de a fi, sub influența iubirii?

Încercările de a provoca un asemenea proces psihologic par să aibă nevoie și de un adaos de noroc sau de ghinion, sub forma unor evenimente dramatice, pentru a atinge acele fibre ale sufletului capabile să rezoneze cu ideea de redefinire, astfel încât să se ajungă la potrivirea exactă cu persoana iubită.

Cei doi îndrăgostiți pot face pași de întâmpinare unul spre altul, iar de la un moment încolo, destinul le va pune la încercare – cumva – forța sentimentelor, călindu-le în focul unor secvențe incandescente de viață, care-i obligă să acționeze împreună.

Așa se întâmplă cu Melania și Ovidiu, încercările prin care trece dragostea lor proaspăt înfiripată sunt dintre acelea care ori o spulberă cu desăvârșire, ori o fac indestructibilă, după ce a fost testată sub o teribilă presiune.

Terapie senzuala 1

Tachinări jucăușe, ședințe de psihoterapie, de masaj erotic, întâlniri de afaceri, confruntări juridice, trafic de carne vie, răpiri, violuri, crime, anchete detectiviste și răzbunări justițiare, se învolburează, producând toate genurile de fiori, în jurul unei relații romantice incipiente.
Mai mult decât o poveste erotică, Terapie senzuală este o oglindire analitică a exploziilor emoționale produse în asemenea situații, de oscilația tulburătoare între Eros și Thanatos.

Cu o scriitură directă și fluidă, personaje în evoluție continuă, având fiecare propriile intimități surprinzătoare, cu scene realiste de viață cotidiană sau sexuală, romanul curge rapid, când excitant, când tensionat, secționând diverse teritorii ale societății actuale, de la cele mai glamour la cele mai corozive, fără ipocrizie, false pudori și fără altă morală decât aceea a plăcerii împărtășite, evitând răul și împotrivindu-se celor care-l propagă.

 

images (3)

 

Puteți comanda cartea pe site-ul editurii
Petale Scrise

editura petale scrise