Savurează și câștigă 
cu

Wafers Roshen

.

Ați încercat deja Wafers Roshen?
Sunt o combinație armonioasă între foile crocante ale napolitanelor stratificate și umplutura de cremă fină, cu mai multe arome.

Puteți alege să savurați sortimentele Wafers Choco, în care veți simți gustul intens al umpluturii de cacao, Wafers Milk, cu cremă delicată de lapte, sau Wafers Hazelnut, cu cremă naturală de alune și pudră de cacao.

Nouă straturi de napolitane pentru ca gustul să fie complet, iar produsul consistent și, în același timp, ușor și crocant, ingredientele naturale din umplutură, prețul accesibil pentru consumator, formatul convenabil „to go” (72 g) și ambalaje familiale (216 g), care pot fi împărțite cu rude și prieteni, raportul ideal de toppinguri și napolitane – toate acestea fac din Wafers Roshen, deliciile perfecte.

Roshen 1

Stiați că după ce ați savurat napolitanele cu cremă fină Wafers Roshen, puteți participa la un concurs cu mega-premii?

Vă așteaptă un kit familial conținând două trotinete electrice Xiaomi și un scuter electric Ninebot Xiaomi, carduri cadou eMAG, în valoare de 400 lei, acordate săptămânal și câte un Kit Roshen cu rucsac personalizat, o baterie externă și o boxă Bluetooth, care va fi extras zilnic.

Tot ce trebuie să faceți pentru a le câștiga este să vă înscrieți, în perioada 15.09-15.11.2020, pe site-ul www.roshen-wafers.ro, cu numărul bonului fiscal primit când ați cumpărat oricare trei produse Wafers Roshen!

Participă, câștigă și poți să te bucuri de fiecare moment alături de Roshen!

Roshen