Sanatate si curatenie
asigurate de

Asevi

.

Oricata curatenie zilnica am face, tot vine periodic si randul uneia generale. Iar in asemenea momente, avem nevoie de intariri serioase.
Produsele de la Asevi Romania ne ajuta nu numai sa mentinem toata casa curata-luna, dar si sa o scapam de bacterii, virusi, fungi si alte grozavii microscopice care ne dau fiori in perioada asta pandemica.

Am testat pentru prima oara solutia de pardoseli Asevi Mio.

Un detergent de pardoseli cu o formula concentrata, dar delicata cu suprafetele.
Produsul ideal daca vrei ca podelele tale sa fie curatate, igienizate si frumos parfumate, in acelasi timp.

Te vei bucura de o putere mare de curatare, fara efort.
Parfumul si prospetimea Asevi Mio te vor invalui o perioada indelungata, dupa ce vei termina curatenia.

Ingredientele din compozitie creeaza un produs bland, ideal pentru suprafetele delicate, care igienizeaza si reda stralucirea pardoselilor din locuinta ta.

Vei curata eficient si repede, datorita formulei concentrate. Il poti folosi pe orice tip de pardoseli, fara nicio grija.

Suprafetele isi vor recapata stralucirea si vor fi protejate, cat ai zice
Asevi.

Asevi Colet

Tine murdaria si germenii la distanta de pe orice suprafata din casa, cu dezinfectantul Gerpostar.
Formula noua si imbunatatita, fara lesie, care o face sigura si pentru spatiile unde traiesc copii.

Te vei bucura de eficienta crescuta in lupta cu bacteriile si de un parfum proaspat in intreaga locuinta.

Poti sa il utilizezi pe orice suprafata lavabila din casa, inclusiv pe jucariile celor mici.
Este necesar sa il clatesti doar de pe suprafetele pe care depozitezi alimente, de pe jucarii sau obiecte aflate in contact direct cu bebelusii sau animalele de companie.

Formula contine saruri cuaternare de amoniu (benzyl-C12-16 alchildimetil clorid), respecta cele mai stricte cerinte de mediu pentru Ecotoxicitate si combina o mare putere de curatare cu maxima eficienta bactericida, fungicida si virucida, eliminand 99.9% din virusuri, germeni, bacterii si ciuperci (Pseudomonas Aeruginosa, Staphylococcus Aereus, Escherichia Coli, Enterococcus Hirae, Candida Albicans, Aspergillus Brasiliensis).

Solutia se pulverizeaza pe orice tip de suprafata: mese de lucru, obiecte sanitare, cabine de dus, interior/exterior electrocasnice, jucarii bebelusi, accesorii animale de companie, cosuri si pubele de gunoi, toate tipurile de pardoseli.

Nu pateaza tesaturile, nu afecteaza suprafetele delicate (marmura, inox, lemn) si nu necesita clatire.

Eu am tinut neaparat sa curat si sa dezinfectez capul dusului, unde, in timp, se poate depune calcar sau se pot strange bacterii.

Asevi Dus

Datorita formulei sale cu mare efect rezidual, Gerpostar Plus continua sa dezinfecteze suprafata si dupa aplicare, actionand constant timp de 2 ore si impiedicand inmultirea agentilor patogeni.

Formula dezinfectantului Gerpostar Plus indeplineste cele mai inalte standarde (UNE-EN 13697), fiind perfect adaptata noii legislatii privind produsele biocide si garantand decontaminarea.

Cu produsele Asevi, curatenia e intr-adevar curatenie!

Asevi Logo