12
Ani de Sun Plaza

– Aniversare cu EXTRA atmosferă, fără limite! –

.

Planete uriașe, navete spațiale, expoziții cosmice și călătorii VR prin Univers!
Așa se poate descrie cea de a 12-a aniversare a centrului comercial Sun Plaza. 

În perioada 15 Aprilie – 27 Mai, toți vizitatorii sunt invitați să ia parte la o ”Aniversare cu EXTRA atmosferă, fără limite!”
Împreună sărbătorim 12 ani de Sun Plaza cu o călătorie de senzație în Cosmos!

Sistemul solar e acum mai aproape!

Anul acesta, de aniversare, toată lumea poate participa la sărbătoarea cosmică, descoperind fiecare colț de galaxie din universul de senzație Sun Plaza.

Sub cupola aniversării extra terestre, timp de șase săptămâni, clienții sunt așteptați să descopere o expoziție spectaculoasă a sistemului solar.

Punctele principale de atracție sunt Pământul gigantic, cu o dimensiune impresionantă, de 6 metri, ce va fi amplasat pe Esplanada Sud, în fața intrării principale.   

Cel mai mare satelit din sistemul solar, Luna, cu un diametru de 5 metri, se va regăsi într-o formă 3D supradimensionată în Sun Plaza, la etajul 1, în zona restaurantelor.

Sistemul solar va putea fi văzut de aproape la etajul 1, zona centrală, unde soarele și cele 8 planete vor fi expuse la înălțime.

Tot aici va fi prezentă și Expoziția Institutului Astronomic, unde telescoape și instrumente de calcul deținute de Astroclubul București, vor putea fi vizionate.

Simulatorul VR din aceeași zonă aduce mai aproape emoția explorării spațiului. O lume care sfidează gravitația așteaptă să fie descoperită.

Expoziția spațială Lego de la parter dă curs pornirii creative, reprezentând unele dintre cele mai cunoscute navete din istoria explorării spațiale. 

Aniversare 12 ani Sun Plaza

”Ne bucurăm că după această perioadă de nesiguranță avem șansa să sărbătorim alături de comunitatea noastră, oamenii care ne-au trecut pragul atâția ani și care ne-au fost alături încă de la început. Aniversarea de anul acesta vine într-un moment în care ne-am dorit enorm să fim aproape de ei și am vrut să le le pregatim ceva cu adevarat spectaculos” a declarat reprezentantul Sun Plaza.

Tombolă cu 12 sesiuni de shopping cosmic

Ca în fiecare an, suprizele continuă la Sun Plaza, iar cu ocazia aniversării am pregătit 12 sesiuni de shopping a câte 1200 RON fiecare.
În perioada 17 Aprilie-27 Mai, înscrierea participanților la Info Point a unui bon de cumpărături de minimum 120 de RON, din ziua respectivă, reprezintă intrarea în cursa pentru tombolă.

Descoperă mai multe detalii și regulamentul pe
http://www.sun-plaza.ro

”Neatza” vine în Sun Plaza de Florii!

Și cum veștile cele mai bune se spun întotdeauna la final, de Florii pe 17 Aprilie, din zorii dimineții,  prezentatorii celui mai îndrăgit matinal: Răzvan, Dani, Ristei, Ramona, Diana, Bianca, Ilona, Cuza și Nicolai vin în Sun Plaza să celebreze cei 12 ani împreună!
Pentru că DA, emisiunea
”Super Neatza de weekend” se mută în Sun Plaza!

Așa că toata lumea e așteptată să ia parte la jocuri, distracție și voie bună!

Despre
Sun Plaza

​​Inaugurat în 2010, Sun Plaza este centrul comercial dominant din zona de sud a Bucureștiului, cu o suprafață construită de 208.000 mp.
Centrul comercial cuprinde patru etaje din care dou
ă destinate exclusiv cumpărăturilor, un spațiu de relaxare și o parcare subterană cu 2.000 de locuri.
În 2018 Sun Plaza a finalizat cel mai amplu proces de reconfigurare și extindere din piața de retail din România, adăugând o aripă nouă și multe modificări la nivel de design.
În 2019 a fost modernizat food courtul și reamenajată o parte din terasa exterioară

Centrul comercial este deținut de către S IMMO AG și administrat de către CBRE România.