Dublă identitate

de S. K. Tremayne

O legătură extraordinară, un adevăr copleșitor

La un an după ce una din fetele lor gemene, Lydia, a murit într-un accident, părinţii lor, Angus și Sarah Moorcraft, se mută pe o insuliţă din Scoţia, pe care Angus a moștenit-o de la bunica lui. Acolo cuplul speră să-și pună ordine în viaţă după tragicul accident. Însă la puţin timp Kirstie, geamăna rămasă, susţine că s-a comis o greșeală și că ea este, de fapt, Lydia. Așadar, mister! Cine a murit cu adevărat în accident?

S.K.-Tremayne-dubla-identitate

 

Trei ani în labirint

de Jay Hosking

Trei ani în labirint este un thriller ingenios, care te face să pui la îndoială modul în care percepi realitatea. Unul dintre cele mai impresionante romane de debut pe care le-am citit în ultima vreme.” Blake Crouch, autorul trilogiei Wayward Pines

PREMII ȘI NOMINALIZARI: Cartea s-a situat pe lista scurtă în cadrul Kobo Emerging Writer Prize 2017, a fost declarată una dintre cele mai bune cărţi ale anului 2016 în clasamentul National Post și unul dintre cele mai bune romane în clasamentul Booklist’s Best Crime Novels of 2017.

Jay-hosking-trei-ani-in-labirint

 

Nu uita să-ți amintești

de Val Emmich

Cum ar fi să-ţi amintești fiecare detaliu al vieţii tale?

Joan are zece ani și s-a născut cu o abilitate aparte: poate să își amintească fiecare zi din viaţa ei cu toate detaliile. Atunci când Gavin apare în viaţa lui Joan, ea se hotărăște să îl ajute să descifreze ultimele momente din viaţa partenerului său, Sydney. Împreună, Gavin şi Joan vor porni într-o călătorie de autocunoaştere, iar amintirile vii ale fetiţei despre Sydney îl vor obliga pe acesta să-și pună sub semnul întrebării atât trecutul, cât şi viitorul.

3D Nu uita sa-ti amintesti

images (3)

RAO