Sweeteria

– alchimie in ciocolaterie –

 

Sweeteria este locul in care domneste ciocolata – cel mai irezistibil desert din lume!

Ciocolata adevarata, din masa cacao premium, preluata de la cei mai renumiti producatori si exportatori de ciocolata belgiana de pe piata mondiala.
Ceea ce o difierentiaza aici, insa, si-i ofera unicitate pe piata din Romania este ca in laboratorul Sweeteria, printr-o alchimie bazata pe dragoste de sanatate si pasiune pentru gustul desavarsit, este inlocuit zaharul cu indulcitori naturali, pastrandu-se acelasi gust fin, perfect, irezistibil al ciocolatei, dar eliberand-o de caloriile si efectele nedorite ale zaharului.

sweeteria - premiu

Sweeteria ne ofera sortimente variate de ciocolata (alba, cu lapte sau cu diferite concentratii de cacao) simpla, tartinabila sau in combinatii inedite (cu fructe deshidratate, nuci, probiotice, pudra de fructe sau matcha), cu un gust desavarsit, perfect echilibrat, toate… FARA ZAHAR!

M-am dedulcit deocamdata doar cu doua dintre ingenioasele produse alchimice, dar la cat au fost de bune si ce gust deosebit au avut, sigur nu ma las pana nu le incerc pe toate!
Iata preparatele din super-ciocolata pe care pot sa le recomand deja cu garantia deliciului absolut:

 

Ciocolata amaruie cu bucati de visine
Sweeteria

Sweeteria a creat colectia tabletelor de ciocolata fara zahar adaugat capabile sa satisfaca cele mai pretentioase papile gustative, prin concentratiile diferite de cacao, indiferent de momentul zilei la care apare pofta de ciocolata.

Tabletele de ciocolata cu lapte, amaruie, alba, cu indulcitor natural din Stevia cu zero calorii sau cu indulcitor natural din agave, sunt produse manual, nu contin gluten, coloranti sau conservanti.
Ciocolata din compozitie are cu mult mai putine calorii fata de o ciocolata cu zahar.
ciocolata cu visine

 

Greentella – crema tartinabila
Sweeteria

E simplu sa dai fiecarui moment din viata ta o amprenta unica cu Greentella – crema tartinabila de cacao cu alune de padure, cu indulcitor natural din Stevia cu zero calorii, fara zahar adaugat si fara ulei de palmier, singura crema tartinabila cu unt de cacao si ulei de rapita.

Greentella are cu 30% mai putine calorii fata de o pasta tartinabila obisnuita si este recomandabila pentru mic dejunuri dulci, intinsa pe paine prajita sau biscuiti, dar si ca desert, in clatite sau pentru glazurarea prajiturilor pregatite in casa.
Textura moale a Greentellei, usor de intins pe orice suprafata, lasa loc liber imaginatiei creative a fiecaruia, putand fi consumata in ce moment al zilei (sau al noptii) preferati, alaturi de cine doriti.greentella

 

Remarcam si in articolul despre gustarile Sweeteria, ce prompt sosesc produsele comandate, imediat dupa ce le-ati selectat de pe site-ul: https://sweeteria.com.ro/

Perfect ambalate in pachetul cu bunatati pe care si l-a alcatuit fiecare:

cutie

 

Intr-o cultura gastronomica bazata tot mai mult pe alimente procesate, in care zaharul – ascuns sau la vedere – este omniprezent si afecteaza sanatatea celor care il consuma, Sweeteria ofera alternativa sanatoasa.

logo sweeteria