Noua gamă

Persil Deep Clean
Active Fresh

Acum, când apar atâtea game de detergent, nu numai lichide, geluri sau pudră, dar și special recomandate pentru haine albe, colorate sau pe tipuri de țesături, eu, unul, le prefer pe cele la care observ același efect benefic, pentru orice gen de chestie aș spăla.
Albul devine alb perfect și culoarea rămâne la fel de intensă.

Astfel este noua formulă Persil, cu o combinație unică de enzime care pătrunde în profunzimea petelor chiar și la temperaturi scăzute de până la 20°C, lăsînd în urmă doar materiale imaculate!

Persil test rufe albe

Culori care iși păstrează intensitatea de nou-nouț și rufe ce iși mențin pufoșenia și textura, dar rămân perfect curate și plăcut aromate, dupa spălările cu Persil!

Noul Persil Deep Clean este disponibil în variantele Gel Universal, Capsule si Pudră.

Noua formulă Persil Deep Clean Plus Active Fresh asigură un consum de energie redus pentru spălatul hainelor.

Persil test rufe colorate

În plus, deoarece Persil este preocupat atât de îmbunătățirea continuă a produselor oferite consumatorilor, cât și de protejarea mediului înconjurător, cantitatea redusă de plastic din ambalaj ajută la reducerea emisiilor de dioxid de carbon, susținând un viitor mai verde pentru noi toți.
Pe lângă faptul că beneficiază de ambalaje reciclabile, învelișul capsulelor Persil este 100% solubil în apă.

Iar la cât de practice sunt discurile Persil Deep Clean, ești super-tentant să le alegi mereu, în fața oricărui alt gen de sortiment!

Persil pastreaza pufosenia

Am avut oportunitatea să testez prospețimea noii game Persil datorită prietenilor de la BUZZStore, cea mai extinsă comunitate a ambasadorilor de brand din Romania

Un detergent care cucerește și fidelizează, în fiecare dintre variantele sale.

Mai multe amănunte despre noile produse Persil,
puteți afla pe
Ask Team Clean RO.