Editura RAO

prezintă:

 

Bridge of Clay / Podul de lut


de 
Markus Zusak

 

roman distins cu prestigiosul premiu
Indie Book 2019

 

Bridge of Clay / Podul de lut, romanul care va apărea pe 17 aprilie în România, semnat de MARKUS ZUSAK, autorul bestsellerului Hoțul de cărți, a fost declarat câștigător al categoriei Ficțiune la cea mai recentă ediție a competiției Indie Book Award.
Inițiată în 2008, competiția premiază în fiecare an cele mai bune titluri apărute în Australia.

Podul de lut

„Cartea spune povestea unui băiat care construiește un pod pentru părinții lui, pentru frații lui, dar și pentru el însuși. Astfel, el vrea să trăiască un miracol care să-l vindece de tragedia prin care a trecut. Ceea ce-și dorește Clay este să facă un gest profund uman și, chiar dacă la final e posibil să dea greș, să știe că măcar a încercat”, spune autorul, subliniind mesajul acestei povești impresionante.

            Părăsiți de tată după moartea mamei, frații Dunbar se cresc unul pe celălalt după propriile reguli. Pe măsură ce se ceartă și se împacă, ei descoperă secretul tulburător al dispariției tatălui lor. Iar când acesta se întoarce și le cere ajutorul pentru a construi un pod peste un râu,  Clay, unul dintre frați, acceptă, hotărând de fapt să construiască o punte între copii și tatăl lor, între trecut și viitor – o punte peste greșeli știute și neștiute, pentru iertare și pentru împăcare.

 

images (3)

 

RAO