Grădina de vis 

prin interfața dorințelor
FAVI

.

Pentru toți cei care au curte sau grădină în jurul locuinței, amenajarea cât mai plăcută a unui mic spațiu de relaxare exterior ar trebui să fie una dintre priorități.

Acum, când e primăvară și vine vremea frumoasă, cu atât mai mult, dar există soluții moderne și materiale care permit utilizarea acestei prelungiri outdoor a casei pe parcursul întregului an, indiferent de anotimp.

Sunt de luat în calcul mai mulți factori, atunci când ne programăm achizițiile pentru decorarea sau redecorarea grădinii:
dimensiunea acesteia, stilul în care vrem să arate, bugetul aflat la dispoziție și utilitățile neapărat necesare, pe care să le prioritizăm în lista de achiziții.

Odată stabilite măcar vag aceste proiecții anticipative, trebuie descoperite acele articole ce ne pot realiza visul, iar pentru asta este de foarte mare ajutor motorul de căutare pentru mobilă și decorațiuni www.FAVI.ro, care aduce laolaltă piese de mobilier de la peste 250 de magazine și încearcă să inspire vizitatorii în decorarea unei locuințe frumoase.

Datorită lui putem găsi cu ușurință toate genurile de produse care au să ne transforme grădina într-una ideală, cu adevărat de vis.

Eu am realizat cât de mult îți poate scurta căutările FAVI, când mi-am găsit biblioteca perfectă, utilitatea platformei online se prelungește însă și pentru exteriorul locuinței, nu numai pentru interior.

Structurarea pe categorii a site-ului te ajută să nu uiți de niciunul dintre produsele dorite.

Astfel, din categoria Seturi de grădină, mi-a reținut privirea imediat o măsuță cu scaune care chiar dacă sunt fabricate din aluminiu, și sunt ușor de deplasat, au un aspect retro, de feronerie artizanală plină de rafinament.

Set mobilier gradina - FAVI

Din diviziunea Leagăne de grădină, am selectat un balansoar apropiat, ca stil și eleganță, de prima alegere.

Balansoar - FAVI

Nu puteam să nu bifez ceva și dintre tentațiile găzduite în categoria Piscine și jucării gonflabile, un jacuzzi gonflabil cu capacitate de peste 600 de litri, care chiar dacă nu e tocmai printre priorități, este, clar, pe lista de super-dorințe.

Piscina de gradina - FAVI

O prioritate absolută trebuie însă să fie sistemul de iluminat al grădinii, care îi creează atmosfera vesperală și prelungește zăbava zilnică afară, într-un mod atât de fermecător.

Ador felinarele și ideea de a avea unul sau mai multe, chiar la mine acasă, pe un preț mai mult decât prietenos, mi s-a părut irezistibilă, când mi-au atras privirile în categoria Iluminat exterior.

Sistem de iluminat - FAVI

Datorită motorului de căutare FAVI, toate fanteziile în amenajări interioare și exterioare sunt la doar câteva click-uri distanță.

FAVI