ProNature

– curatenie ecologica –

.

Gama de produse pentru ingrijirea si curatarea casei ProNature reprezinta solutia eco-friendy, pentru a putea avea grija de casa si de mediu, in același timp.

Produsele din aceasta gama contin ingrediente provenite din surse naturale si ambalaje obtinute din materiale reciclate sau reciclabile.

In contextul interesului tot mai mare legat de sustenabilitate, gama ProNature cuprinde produse pentru ingrijirea si curatarea casei, apartinand brandurilor
Bref, Clin, Pur si Somat.

Produsele ProNature sunt certificate EU Ecolabel!

Detergentul de vase Pur ProNature are toate super-calitatile celorlalte variante de detergent de vase Pur, atat de cunoscute de toti, compozitia sa fiind, in plus, foarte prietenoasa cu mediul inconjurator, unde va ajunge odata luat de apa.

Noua Formula Pur ProNature elimina petele de grasime si crustele de pe vase rapid si ecologic

Detergent de vase Pur

Detergentul de geamuri (si vitrine) Clin este foarte usor de utilizat!

Incapsularea intr-un dispozitiv de tip pistol ofera posibilitatea pulverizarii cu spuma activa, ce are avantajul unei aderente mai bune pe suprafete, actionand eficient asupra petelor rezistente.

Formula ProNature protejeaza mediul inconjurator si asigura o uscare rapida a suprafetelor, impiedicand formarea de reziduuri in timpul stergerii.

Cea mai buna solutie pentru o transparenta perfecta!

Clin - ProNature

Solutia de curatare Bref Pro Nature Mint& Eucalyptus actioneaza impotriva depunerilor de calcar si  asigura o curatenie igienica.

Datorita ingredientelor naturale, puterea sa de actiune este vizibila inca de la prima aplicare, protejand totodata si mediul inconjurator.

Formula sa imbunatatita cu uleiuri esentiale, de menta si eucalipt, asigura un parfum proaspat ce se pastreaza mult timp.

O casa cat mai curata ofera un ambient personal sanatos si relaxant.

Bref - ProNature

Somat All-in-One ProNature, detergent gel pentru masina automata de spalat vase (60 spalari), curata perfect si indeparteaza cele mai dificile pete.

Formula sa este unica, avand la baza ingrediente provenite din surse naturale.

Somat indeparteaza cele mai dificile reziduuri, petele de ceai si de cafea si ofera rezultate exceptionale de curatare la doar 40 °.

Pe langa functia de spalare si clatire, Somat All in One ProNature ajuta, de asemenea, la protejarea paharelor impotriva coroziunii sticlei.

Vase curate, stralucitoare, fara efort, protejand in acelasi timp si mediul inconjurator.

Somat ProNature

Produsele ProNature asigura curatenia perfecta si sunt foarte prietenoase ecologic, avand certificare EU Ecolabel

Am avut oportunitatea să testez produsele din noua gama ProNature, datorită prietenilor de la BUZZStore, cea mai extinsă comunitate a ambasadorilor de brand din Romania

Mai multe amănunte despre acestea,
puteți afla pe
Ask Team Clean RO.

produse pronature